Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 13 november, 2013 | Kost, Träning | 0 kommentarer

Skön Puls PT-online och Kostrådgivning online, igång igen i Januari

Just nu är det paus med PT-online, jag tar inte in några fler PT-online eller Kostrådgivning online klienter innan januari.
Det är så kul att jag, trots att jag inte gjort någon reklam eller sökt kunder, haft en stadig ström av PT-online och Kostrådgivning online klienter sedan min första dag klar från utbildningen.

Göteborg, Arjeplog, Kalmar, Stockholm m.m. ni har kommit överallt ifrån och jag har lärt mig så mycket. Därför är det nu dags att samla krafter och förbättra mig själv och mina tjänster, så jag kan höja kvalitén till 2014.

Det har varit ett spännande år och intensivt till max, så nu är det ”reflektion kolon”-dags för mig.
Vad har jag gjort?
Vad är jag stolt över?
Vad är jag nöjd med?
Vad vill jag förbättra?
Vad var riktigt dåligt?

Ett mål jag knappt vågat uttala för mig själv är att utveckla, fördjupa och nischa mig som personlig tränare. Men jag tror, jag vill och jag kan så världen, jag ska vidareutbilda mig inom Yoga och Löpning!
I min kalender för 2014 står nu
Personlig Tränare Yoga – planerad
Löp-coach – inbokad. Jag faktiskt just svar från PT-school:
”Hej Veronica!
Tack för din ansökan till Löpcoach Steg 1, 2014.
Vi vill härmed meddela att du har blivit antagen!”
skön puls, pt online, kostrådgivning online, hälsa på dina villkor

Så 2014 är jag redo för PT-online och Kostrådgivning online klienter igen, fram tills dess fortsätter jag peppa mina IRL-klienter och utvecklar Skön Puls, för att på bästa sätt jobba med Hälsa på Dina Villkor.

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.