Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 23 januari, 2013 | Personligt Ledarskap, Träning | 0 kommentarer

SMART mål nr 2

Lotta frågade mig om jag tänkt något på vad jag ska göra när jag nått mina 32 dagar, om det finns ett SMART mål nr2 så att säga.

Som jag skrev inledningsvis är det här SMARTa målet ett delmål på min väg att uppnå det stora målet är att springa 1mil – smärtfritt – under 2013.

Jag har flera saker jag vill sikta på och jag nämnde även Målförvirring , alltså att sätta upp för många mål utan prioritet och jobba halvdant med dem alla. Vilket oftast resulterar i att inget mål nås.

Just nu fokuserar jag på SMART mål 1 för fullt, och njuter av att jag lyckas så bra och att det ger mig så mycket. Samtidigt tänker jag lite framåt och känner efter vilket SMART mål som jag helst vill uppnå och varför jag vill uppnå det.
Förberedelse är avgörande för att sätta rätt mål och nå det!
image

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.