Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 12 mars, 2014 | Kost | 0 kommentarer

Smidiga mellanmål #bravalnyavanor Länkkärlek

Jag har inte kunnat vara lika drivande i #bravalnyavanor den här veckan då jag för tillfället lär mig om Null Hypoteser och p-värden i skolan just nu. Superskoj kurs men(eller kanske just för att) den är väldigt utmanande. Tack och lov finns det fler  än 270 andra sköna människor som delar med sig!
Denna vecka är som sagt temat smidiga mellanmål och något som märktes tydligt i FB-gruppen i början på veckan var att det är flera med mig som kämpar med det där att hitta smidiga och portabla mellanmål. Som går att förbereda och håller sig mer än en dag.
länkkärlekV2

Annie på Live it, Love it delar med sig av en hel arsenal av mellanmål i det här inlägget.

Ett annat inlägg som blev lite av en snackis i FB-gruppen var Alexandras inlägg om Fröknäcke som du kan hitta på hennes blogg I Gott Sällskap.

Vi har även fått tips av Jennie om proteinbars och även Sophia har tipsat om proteinbars och skrev även om oopsies. Elin raddar upp det hon kallar latmanstips – för dig var engagemang är att gå till affären och handla.

Flera olika goda varianter av energibollar flödar också under flaggan #bravalnyavanor, Zacke skriver om sin hälsoboll här och Susanne delar med sig av spännande recept på chokladlakritsbollar på sin blogg.

För mig blev det idag två nytappningar på beprövade mellanmål: smoothie och energibollar.
Den gröna smoothien innehåller gurka, paprika, päron, persilja, hemmagjord hasselmjölk och chiafrön och forslas i en väl återanvänd frooshflaska, precis som Jeanna också tipsar om i sitt inlägg om glasförvaring.
Energibollarna gjorde jag på hasselnötsresterna från när jag gjorde mjölken och delade upp den i två skålar för olika smaker – goji och choklad. Recept och bilder på dem kommer senare.

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.