Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 25 januari, 2013 | Kost, Livsåskådning, Träning, Yoga | 0 kommentarer

Spänning, SMART mål och pavlova

Vilken dag. Jag sa ju att det skulle bli en toppendag!
Och den är inte ens slut.

Morgonens träning var underbar och jag var helt slut efter, trodde nästan att jag inte skulle orka med att uppfylla dagens SMARTa mål…sedan hade jag ett underbart telefonsamtal som gav mig så mycket energi att jag trodde jag skulle spricka.
Då var jag ju tvungen att ge mig ut och springa för att göra någonstans av all den energin! Så dagen blev avcheckad, SMART mål=100%, vilken grej, vilken tjej!

När jag väl var ute och sprang mina 3km blev jag så medveten om vad det verkligen var jag gjorde: jag sprang 3km – smärtfritt!!
Jag vet inte om ni fattar hur stort det här är för mig. I somras hann jag inte ens nå 1,5km innan det högg till i knät, nu är det hela 3km i vinterkyla. Utan problem.
Ännu mer lyckorus!!!

Nu står en kastrull på spisen med rödvin i, ikväll blir det oxfilé i filodeg med rödvinssås och potatisgratäng, följt av den sveriges mästerkockinspirerade pavlovan. Jag ligger på soffan – nöjd med dagen och förväntansfull inför kvällen.

Spänning, SMART mål och pavlova

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.