Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 4 februari, 2014 | Livsåskådning, Personligt Ledarskap | 3 kommentarer

TacksamhesTisdag – Länkkärlek till fantastiska inspirationskällor

Nu är det ännu en underbar TacksamhetsTisdag och  jag har blivit så inspirerad den här veckan att jag kände en sådan stark kraft att dela med mig till er av några av alla de fantastiska inspirationskällorna jag har just nu.

Cilla – Den här bruden bor nere i de småländska skogarna men ibland känns det som att hon har hoppat ut ur min spegel. Vi har så många lika värderingar och tankar och hennes blogg träffar mig rätt i hjärtat med en blandning av kärlek, humor och brutal nakenhet. Ja asså gällande känslor då, inte några kroppsdelar som exponeras. Hon är såklart den del av #beyoga365 FB-gruppen och hängde på Yogobes detox nu i Januari. Läs mer om hennes tankar från det här.

Nina – En yogini som ständigt inspirerar mig. Hennes blogg sprider så mycket värme inom mig och ibland kommer hon med inlägg som träffar mig rätt i hjärtat. Hennes inlägg ”om att fixa sig själv” är definitivt ett sådant.

Johanna/Healthaholic – Johanna var den första kvinnan jag pratade med på min första B.A.B.Y.-grej någonsin, och jag har följt hennes blogg sedan dess. Hon blandar massa olika träningstips med sköna länktips. Se bl.a. 9 smarta sätt att variera din träning.

Marie Forleo – Jag kommer inte riktigt ihåg vart på Facebook jag såg länken till Marie TV, Marie Forleos Youtube-kanal, men jag kommer ihåg att jag reflexmässigt kände DÄR ska jag klicka. Intuitionen stämde och jag har varit beroende sedan dess. Det här är youtube-kanalen för dig som älskar att utveckla ditt personlig ledarskap och som gillar personer som inte är så stela och trista. Jag menar se bara här:

Vem eller vad är du extra tacksam över idag?
Har du några inspirationskällor som får dig att stråla?

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.