Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 15 januari, 2014 | Livsåskådning | 2 kommentarer

TacksamhetsTisdag

Förra veckan var tisdagen då vi återvände till vardagen.
Tisdagen då verkligheten gjorde sig påmind.
då var det fullt fokus på annat och igår tänkte jag skulle vara Tisdagen då jag stannade upp och var lite extra tacksam. Jag gjorde det men fick liksom inte ner det i print, så här kommer det – en dag senare.

Jag älskar vardagen och rutiner,  framförallt rutiner med TacksamhetsTisdag. Igår och idag är jag så tacksam för all kärlek i mitt liv,  speciellt den kärlek jag känner över att min lillebror och hans flickvän bad mig vara gudmor åt deras första barn. Som ni förstår (och de också eftersom de frågade mig) kommer jag bli en fantastisk Gudmor, den där ungen kommer bli ballast på skolgården.

Jag är också väldigt tacksam för den kärlek som jag känner till och från mina vänner, de som bor nära eller de som jag nästan har all konversation med via Skype och Facebook. Vi peppar varandra och de ger mig styrka och mod!
tacksamhetstisdag, PMA, attityd

Vem eller vad är du extra tacksam för?
tacksamhetstisdag, PMA, attityd

 

brudhäng i gnestasnön, tacksamhetstisdag, PMA, attityd emma eklund, johanna zackrisson, B.A.B.Y. runners team, yogayama, kroppens och matens kemi, plugga på distans the B.A.B.Y. Network, B.A.B.Y. Bloggers Corner, Fitnessfestivalen 2013, Malin Nylén, Veronica Jäderlund, Maya Nestorov, Michelle Stråhle, Villa, enträningsbloggochlitetill, Johanna Alvin, Fröken Drivkraft

 

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.