Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 26 augusti, 2014 | Mindset, TacksamhetsTisdag, Yoga | 0 kommentarer

TacksamhetsTisdag – be free

Jag är tacksam för mitt nya jobb på Lorna Jane

Jag är tacksam för att min man inte är ”glad” för mig och ”accepterar” att det innebär sena kvällar. Han hejar och tjoar, motiverar och uppmuntrar – det är nästan som att vi är två om jobbet. Hans stöd är ovärderligt!

Jag är tacksam för min starka kropp (som efter gårdagens besök hos Tullinge Hälsokälla känns ännu starkare)

Jag är tacksam för att jag unnar mig tid till yoga och att planera+laga god mat i denna hektiska tid

Jag är också tacksam för att jag hade turen att vinna dessa fina armband från min vän Anna-Karin. Du kan hitta fler armband och malas på hennes sida Passion for Moves and Pearls. Jag kom hem sent igår så såg inte paketet förrens imorse då jag letade efter mina nycklar. Ett underbart budskap som jag ska bära med mig!

Vem eller vad är du extra tacksam för idag?

image

image

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.