Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 15 juli, 2014 | Träning, Yoga | 0 kommentarer

Tacksamhetstisdag – #beyogaplayful

Idag har vi målat och skruvat och mätt och sågat.
Altanen börjar ta sin form.
Förra året gick hela semester åt att måla om huset vilket ledde till att all träning uteblev.

När Veronica inte tränar får hon ont i kroppen, blir otålig och grinig. Som jag skrev i söndags är min hälsa baserat på tre delar Mat,  Sömn och Träning. Att varje morgon gå in i #beyoga365 -gruppen på Facebook, eller kolla nytillkomna bilder under #beyoga365 eller #beyogaplayful fyller på mitt energikonto och påminner mig att när jag måste välja så är det yogan och träningen som är viktigast för mig. För att orka med bortfallet (eller kanske snarare förfallet) av de andra delarna i livet. Det är så jag tar ansvar för min hälsa.

Med det i åtanke är jag extra noga att inte låta det hända igen. Planen var att träna imorse men väder och annat satte käppar i hjulet för det. Lättast är då att ge upp och slås ned, men #beyogaplayful håller motivationen uppe. Det var ett tag sedan jag hade ett mål med min träning, nu är det handståendeteknik som ska nötas och överkroppsstyrka. I kombination med att öka rörlighet i höft och baksida. Att fokusera på det gör det lättare att komma till skott när det är lite motigt.

I #beyogaplayful har alla som deltar världens grymmaste Milla Floryd till hjälp att ge feedback på ens teknik om man taggar på IG. Med hennes hjälp och lite feedback från en annan vän tar jag ständigt steg framåt och att se dessa framsteg är helt fantastiskt.

Idag är jag extra tacksam för yogan i mitt liv och hur den ger mig styrka att motivera mig själv och utmana mig själv.
Vem eller vad du extra tacksam för idag?

Tacksamhetstisdag - #beyogaplayful Översta bilden är från förra veckan, understa är från igår.
Träning ger färdighet!

Tacksamhetstisdag - #beyogaplayful

 

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.