Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 31 december, 2013 | Livsåskådning, Personligt Ledarskap, Yoga | 2 kommentarer

TacksamhetsTisdag får avrunda 2013 – Foreverfit och Oslagbarhälsa

Idag är det tisdag, Nyårsafton 2013 och TacksamhetsTisdag för att vara mer specifik. Jag är verkligen tacksam att jag kom igång och började med TacksamhetsTisdagar för det har fått mig att stanna upp och uppskatta det jag har; Sommaren och det strålande vädret, min utbildning på Högskolan i Skövde, yogan i mitt liv, er läsare(och lyssnare), The B.A.B.Y. Network och Malin Nylén, jag har haft Tacksamhetsfrenzy, och ännu en frenzy, Grön Lyx, Grönt é Skönt SPA, Yogobe och #beyoga365, TacksamhetsTisdagen i sig, Tullinge Hälsokälla och #jagkörminbil.

Så här avslutningsvis vill jag tacka två personer som ger mig extra mycket positiv energi just nu. Två fantastiska människor som får det att bubbla i mitt hjärta: Maya och Sassa
TacksamhetsTisdag, PMA, #jagkörminbil, Foreverfit, Sassa Asli, Maya Nestorov

De här är två kärleksfulla och geniuna brudar som smög sig in i mitt liv med stormsteg.
Jag vet det låter underligt, men så var det.
Först kom Maya och på ett ögonblick sa det klick, sedan kom Sassa och med ett hej var jag fast. Vi tre är just nu på samma våglängd fast på olika platser… äm aj mäjking änny säns?
Dessa brudar kommer med pepp och energi, de ger villkorslöst av sig själva och fyller mig med idéer eller bollar på de jag redan har.

Maya är min B.A.B.Y. sister from another mister och vi fikar och fnissar och planerar och tittar på Real Houswifes of Vancover med den andra personen i telefonen.
Sassa är bloggaren på allas läppar just nu, och jag förstår varför. Första gången jag läste hennes blogg var jag fast: grymma recept, vackra bilder och klocka ord.
Två brudar med hjärtat på rätt stället, skinn på näsan och huvudet skaft.
Jag är tacksam indeed att jag fick träffa dem och ha dem i mitt liv!

Vem eller vad är du extra tacksam för idag?

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.