Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 25 mars, 2014 | Livsåskådning | 0 kommentarer

Tacksamhetstisdag – gemenskap

Äntligen tisdag och ni vet vad det innebär: tid för tacksamhet. Idag fokuserar jag på gemenskap, framförallt de underbara gemenskaperna jag funnit(och två av dem varit med att skapa) online.
#TacksamhetsTisdag

  • #bravalnyavanor – Tillsammans är vi starka och nu är det dags att bli Hulken. #bravalnyavanor är en 4-veckorsutmaning som syftar till att stimulera dig att våga testa nya saker, göra bra val och skapa några nya vanor. Framförallt kostvanor.
  • beyoga365 – En 365-dagars inspirerande utmaning. Det är ingen tävlan. Det finns inga krav. Bara skoj, kärlek och en gemenskap av människor som alla strävar efter samma sak: Att må bra.
  • B.A.B.Y. – en självklar mötesplats för aktiva kvinnor! Vi är ett socialt nätverk där vi kvinnor fokuserar på att lyfta varandra, tänka kollektivt och samarbeta samt sprida motivation och rörelseglädje. 

Att aktivt välja vilka jag omger mig med har blivit en självklarhet, det ger mig energi och inspiration att våga gå efter mina mål här i livet. Personliga eller karriärkopplade. Fysiska eller mentala.
För mig är det här plattformer för utbyten av funderingar och källor av lycka. Att titta in där varje dag och språka med likasinnade är något jag önskar att alla skulle finna.

Hur tänker du kring gemenskap?
Har du några ställen dit du söker dig för gemenskap?
Väljer du dem du omger dig med?

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.