Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 22 oktober, 2013 | Livsåskådning, Rawfood ekologisk, ren mat, TacksamhetsTisdag, Yoga | 0 kommentarer

TacksamhetsTisdag Grönt é Skönt SPA naturlig och ekologisk hudvård

Regn och rusk sveper in över Gnesta och jag burrar upp med en kopp thé och min favvotröja. Jag älskar hösten, allt från de vackra färgerna på träden till det piskande regnet som skapar en grå och härlig stämning.

Helt inne i jobb och skola hade jag nästan glömt bort TacksamhetsTisdag innan jag såg Cillas bild på Instagram.

Idag riktar jag ett extra stort tack till naturen, för alla härliga stunder men specifikt för alla balla grejjer som jag nu börjar upptäcka och experimentera med hemma. Nyplockade nypon som ansiktsmask, brännässlor i en infusion, maskosrötter malen i min smoothie… så många möjligheter!!
weleda, grön lyx, villa fridhem, fairtrade, tacksamhetstisdag, naturlig och ekologisk hudvård, naturlig livsstil, lisen sundgren, södertuna slott, Grönt é Skönt SPA, veronica jäderlund, Skön Puls

Till min hjälp har jag Lisen Sundgrens böcker; Lisens Indiska Spa, Lisens Örtspa och Lisens Gröna Värld. Det som inte finns där(är knappt värt att veta känner jag just nu, för det fullkomligt bubblar över med kunskap) går ju att googla.

Just nu fokuserar #beyoga365 på yoga utanför mattan och näring till kropp och själ. För mig är det här mitt sätt att yoga utanför mattan och att ge näring till kropp och själ. Att använda mig av det naturen ger och mata huden med naturliga råvaror – det spritter i kroppen och jag är därför också extra tacksam för att platserna till Grönt é Skönt SPA går som smör i solsken.

Det är liksom nästan slutsålt – en fredag – i Gnesta.
Vem kunde tro?

Om du vill hitta näring för kropp och själv i din vardag rekommenderar jag verkligen att du bokar en plats nu på Grönt é Skönt SPA för vi kommer att återvända till basic och prata om hur du kan, i samklang med naturen, lyxa bort dig själv på en naturligt och ekologiskt sätt.
weleda, grön lyx, villa fridhem, fairtrade, tacksamhetstisdag, naturlig och ekologisk hudvård, naturlig livsstil, lisen sundgren, södertuna slott, Grönt é Skönt SPA, veronica jäderlund, Skön Puls

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.