Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 17 juni, 2014 | Livsåskådning, Yoga | 0 kommentarer

TacksamhetsTisdag – möten med människor

Så var det dags för ännu en fantastisk TacksamhetsTisdag.
Efter en oslagbar helg i Norge går såklart många tankar till Visit Norway som arrangerade resan, och till alla fantastiska guider vi hade med oss på resan.
TacksamhetsTisdag - möten med människor

Det finns så mycket att berätta och ännu mer att känna inom mig, men den starkaste känslan jag bar med mig hem när jag åkte från Arlanda i söndags var att jag är så tacksam för de där genuina mötena med vissa människor.
Möten som gör avtryck och stannar med mig för alltid.
Möten som utmanar min syn på saker.
Möten som utgår från kärlek och respekt.
Möten på riktigt, här och nu.

Jag är tacksam för att få träffa så många härliga människor i mitt liv. En del passerar förbi, några blir bekanta och med vissa knyts ett starkt band. Oavsett vilket börjar det alltid i det där mötet. Där jag stannar upp för att höra och se vem det är jag hamnat bredvid.

Vem eller vad är du extra tacksam för idag?

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.