Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 27 maj, 2014 | Yoga | 0 kommentarer

Tacksamhetstisdag och Workout Åre dag 3

Jag älskar tisdagar. Så fort jag sätter igång datorn eller kikar in på Instagram ser jag #TacksamhetsTisdag överallt.
Tanja och Maya är två som sprider tacksamhet och kärlek varje tisdag, jag har även sett helt okända människor och bloggare som anammat det – Aj Löv It!!

Tacksamhetstisdag och Workout Åre – Denna tisdag ägnar jag såklart massa tankar åt helgens Workout Åre (läs om dag 1 och dag 2 här). Jag vill börja med att säga tack till Malin för att hon startade B.A.B.Y. och låter mig arbeta med det och henne och sprida kvinnlig gemenskap och rörelseglädje.
Jag vill även rikta ett stort tack till Workout Åre-gänget för ett grymt bra arrangerat evenemang!
Såklart vill jag även säga tack till Amanda Eade och Elin Wennman – mina musketörer som jag delade rum, allsång och skratt med.

Ända sedan jag gick med i B.A.B.Y. för ett år sedan har livet exploderat av möjligheter och jag har hoppat på alla och tackat ja till allt. Bit för bit börjar jag inse att jag inte kan göra allt jag vill, jag har inte händer, tid eller hjärnfunktion till det. Tyvärr innebär det att jag måste se mig omkring om vad jag ska satsa på och tacka nej till. Det är svårt när allt är så kul.
Än är det inte riktigt klart vad jag ska gå vidare med, och det är lite i framtiden.
Just nu ska jag stanna upp, vara här och vara tacksam.

Vem eller vad är du extra tacksam för idag?

Workout Åre Workout Åre Workout Åre Workout Åre Workout Åre Elin Wennman Workout Åre Elin Wennman Workout Åre Elin Wennman Workout Åre Elin Wennman Workout Åre Cecilia Duberg Workout Åre Cecilia Duberg Workout Åre Workout Åre Workout Åre Workout Åre Workout Åre Workout Åre Amanda Eade Workout Åre Amanda Eade Workout Åre Workout Åre Workout Åre Workout Åre Workout Åre Workout Åre

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.