Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 5 november, 2013 | Livsåskådning, Personligt Ledarskap, Träning, Yoga | 0 kommentarer

TacksamhetsTisdag – Yogobe och #beyoga365

Förra veckan blev det ingen TacksamhetsTisdag, det var mycket i huvudet och kändes krystat och påklistrat när jag försökte komma på något att skriva om. Så känns det verkligen inte idag!

Idag vill jag stanna upp och vara extra tacksam för yogan.
Yoga på mattan
Yoga utanför mattan
Yoga i kassan på Coop
och i gymmet när jag lyfter vikter

Som jag skrev om igår börjar energin komma tillbaka och därmed också lusten att träna.
Förra månaden fokuserade utmaningen #beyoga365 på yoga utaför mattan, den här månaden går vi tillbaks till mattan. Yogobe och alla dess underbara instruktörer leder oss genom de olika utmaningarna och denna månad är det Magnus Ringberg som tar täten. Förra veckan skrev han det här inlägget om introduktion till en månad på mattan där du får superbra tips på videos på Yogobe du kan titta på och göra yoga hemma.
PMA, attityd, #beyoga365, yoga, hälsa, inre fous, tacksamhetstisdag, yogobe, magnus ringberg

Den här veckan fokuserar vi på bakåtböjningar och Magnus har förklarat allt här: Yoga på mattan – Del 1 bakåtböjningar. Jag vaknade fem i morse, utan klocka eller störning, fylld med energi och ville bara ställa mig på mattan.
Yoga för mig är tystnad, närvaro, medvetenhet och kroppskontakt. Därför älskar jag den mer fysiska yoga då jag tvingas vara i stunden, det känns så passande att just den här delen av utmaningen kommer nu. För att hjälpa mig hitta tillbaks till mattan, yogan och alla härliga människor i #beyoga365.

Tack Yoga, tack Yogobe och tack #beyoga365

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.