Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 7 oktober, 2014 | Livsåskådning, Mindset, TacksamhetsTisdag | 0 kommentarer

TacksamhetsTisdag – Yogobe Peter Munteanu

Tisdag innebär stop drop and give thanks

För mig är det ganska självklart vad jag lägger mitt fokus på idag, vad som fyller mitt hjärta extra mycket.
Eller vad…vem och vad…mest vem

För nästan 1,5 år sedan var jag på Yogobes pressfrukost
Där träffade jag Johanna Andersson som fick mig att våga tro och hoppas att jag faktiskt en dag kunde bli yogi
bla bla bla ni har hört den historien så många gånger nu
Jag är såklart väldigt tacksam för Johannas ord den dagen och kommer aldrig glömma dem

Men idag är det en annan person som också var på plats den dagen, som jag tänker på
Peter Munteanu, Yogobes grundare

Han är som en storebror, vissa stunder en förbannat jävla asirriterande storebror som jag vill skalla
Men oftast en helt fantastiskt storebror som kommer med choklad och balla nike air skor (eller i vår relation superfruit och yogagungor). När vi var i Biarritz kom vi in i några riktigt heta diskussioner och de omkring oss visste inte om de skulle skratta, blunda eller hämta bandagelådan. Men i vår värld var allt lugnt – det är ju så vi pratar.

Peter är den jag ringer när jag behöver smakråd om steg med företaget
Han är den som kan krama om mig när jag sitter liten och gråtandes på en stranden. För att i nästa andetag puffa mig på axeln och få mig att inse att, okej nu har jag gråtit, vad är nästa steg, hur tar jag mig fram åt – mot mitt mål?
En sådan person borde alla ha i sitt liv

Tack Peter!
peter_munteanu_yogobe

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.