Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 22 februari, 2013 | Livsåskådning, Yoga | 2 kommentarer

Tema själsmarmelad – mina underbara medmänniskor

Vår temavecka om själsmarmelad börjar gå mot sitt slut, tiden går fort när man har roligt.
Jag vill passa på att skriva om detta helt träningsorelaterade ämne: alla underbara människor omkring mig. För de är banne mig en av mina största bunkar med själsmarmelad!

  • Jag har en ganska dysfunktionell familj(vem har inte det) med ärr på insidan som de täcker upp för utomstående, vi kommer inte alltid överens, vi tycker inte ens alltid om varandra. Men vi älskar varandra och tar oss igenom/över/runt(tigerjakt någon?) alla som familjer gör – och de är ganska underbara faktiskt.
  • När jag flyttade till Gnesta anade jag inte att jag skulle få världens bästa grannar – vi har Rawfood knytkalas, filosoferar om livet, skrattar och gråter tillsammans och hoppar studsmatta. Så tacksam jag är över att ha dem i mitt liv.
  • Hela livskickgänget – fina, starka, peppande brudar som alltid har glada hejarop att bjuda på.
  • Mina vackra skolvänner.
  • Världens roligaste och finurligaste arbetskamrater.
  • Mina bästaste, bästaste vänner som jag har haft i flera år. Vi tycker definitivt inte alltid samma sak och tar varandras kärlek för givet men på ett alldeles underbart sätt.
  • Den bästa, mest omtänksamma, stöttande, roliga, knasiga pojkvännen som finns.

Vad skulle jag göra utan alla er?
Vem skulle jag vara?
Hur skulle livet se ut?

Jag vet inte och vill inte ta reda på det heller – Massor av kärlek till er alla, nu ska jag äta mat!
Raw tårta med hallonfluff, recept

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.