Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 18 oktober, 2013 | Personligt Ledarskap, Träning | 1 kommentar

the B.A.B.Y network Bloggsnack på Fitnessfestivalen

Just nu är det många spännande projekt på gång!
Ett av de projekt som tar mest tid och pirrar mest är att the B.A.B.Y network kommer finnas med på årets Fitnessfestivalen. Fitnessfestivalen innehåller bl.a. Luciapokalen, PT-dagarna, Guldhjärtat och nytt för i år är ”Nytt Liv” där vi kommer hålla till.

Det som ingår i ord biljett: Eurobattle Streetdance Street Workout Crossgym Challenge Barnens Gladiatorbana Aktiv barnpassning Gratis massage Military Fitness Team Challenge SM Bodypress SM Chins SM Bardips Biceps Battle Gymgrossisten Fitness Model Search Max Grip Challenge Testa din fysik Löparclinics Försvarsmaktens intagningstester Acadermia, modern skönhetsvård Nytt Yrke Öppna föreläsningar Rep Power by MM Sports Barstarzz Modeshower Talangjakten by BODY Arm Wars Spartan Extreme Kettlebell Challenge
the B.A.B.Y network, Bloggsnack på fitnessfestivalen, FF13, True Yourself, B.A.B.Y, B.A.B.Y bloggerhörnan

Vi kommer ha en the B.A.B.Y network monter och arrangera ”Bloggsnack” i bloggerhörnan med tema Hållbar Hälsa.

Lördagen den 30 november

  • 11:00 Hållbar hälsa på arbetsplatsen: varför ökar sjukskrivningarna, hur kan vi motverka det, varför investerar så få företag i hälsa, hur mkt kan företagen vinna på att investera i personalhälsan?
  • 13:00 Hållbar självbild: hur kvinnor framställs i media, hur framställer de sig själva, hur påverkar bilderna den övergripande självbilden/självkänslan
  • 15:00 Hållbara relationer: Har vi för höga krav på andra och dålig självinsikt, hur får vi bättre relationer till familj/vänner/arbetskamrater.

Söndag den 1 december

  • 11:00 Hållbar mat: varför välja ekologiskt och närproducerat? För din kropp och hälsa men även för miljön
  • 13:00 Hållbar skönhet: varför välja ekologisk och naturlig hudvård? Är vi medvetna om Parabener och andra cancerogena ämnen som finns i vanliga hudvårdsprodukter?
  • 15:00 Hållbar livsstil: Måste en träna 5 dagar i veckan, räcker det med en 30min promenad per dag, måste alla livsmedel vara ekologiska, finns det bara en typ av hållbar livsstil eller ser det olika ut för olika personer?

Jag är så galet tacksam för att Malin trodde(och fortfarande tror) på mig och att jag har den här möjligheten att bygga mig ett namn och skaffa mig erfarenhet. Våra möten med Catharina och Ove Rytter om mässan lämnar fan ingen oberörd – satan vilka entrepenörer Malin, Catharina och Ove är.
Det fullkomligt rinner över av idéer.

Som sagt, massa kul kvar men nu är det officiellt iallafall och det börjar närma sig!

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.