Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 3 januari, 2014 | Kost, Yoga | 2 kommentarer

Vattenfasta dag 3

Den tredje dagen brukar vara den lättaste dagen, då har kroppen liksom vant sig, men jag tror att eftersom dag 1 och 2 av den här omgångens vattenfasta gick så oförväntat bra upplever jag dag 3 tyngre än vanligt.

Första gången(2012) var dag 1 hemsk, jag fick huvudvärk, dåligt humör, frös som en galning och drack så mycket att jag spydde. Dag 1 nu var knappt märkbar.
Dag 2 2012 bestod till störst del av hunger och jag frös massor men igår kom hungern inte förens på slutet, och då var den ganska mild. Dock började jag frysa igår, ganska naturligt eftersom jag inte har någon näring eller någon mat för kroppen att bryta ner och få värme från.
Dag 3 brukar också innebära frusenhet men även massa energi – precis så känner jag idag samt en ökad hunger. Så som sagt, allt är som det brukar men i relation till dag 1 och 2 verkar dag 3 superduperjobbig.

Jag har i detalj panerat hur jag ska bryta fastan imorgon, som btw sker typ 0900 inte 1200, jag kör 3,5 dagar 24 X 3 + 12= 84h.
Jag kommer som sagt att smyga igång med maten.
För att låta magen och kroppen vänja sig. Men OJ så jag längtar.
vattenfasta, detox, rensa kroppen, slaggprodukter vattenfasta, detox, rensa kroppen, slaggprodukter vattenfasta, detox, rensa kroppen, slaggprodukter vattenfasta, detox, rensa kroppen, slaggprodukter

Hur har 2013 år första dagar behandlat er?
Hur har maten smakat?

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.