Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 4 januari, 2014 | Kost, Livsåskådning, Yoga | 0 kommentarer

Vattenfasta dag 4 – tillbaks till maten

Så var det dags att sakta återgå till att fylla på kroppen med näring, och jag är extra noga med vad jag fyller på nu. Jag genomgår vattenfasta för att rensa kroppen, det verkar lite motsägelsefullt då att fylla kroppen med skit det första jag gör. Därför blir dagen fylld med grönsaker, frukt, ägg, räkor och annan naturlig mat. som är snäll mot magen också.

Jag började som sagt med en grön drink, den gjordes på 2 nävar äpple och 3 frusna spenat kubar + vatten. Här är också en av anledningarna till varför jag älskar att vattenfasta: SMAK. I vanliga fall hade det smakat för mycket grönsaksland, men i morse kunde jag verkligen uppskatta drinken!
vattenfasta, detox, rawfood, vegan, grön drink

Efter några timmar var det dags för mål nr 2 – Kokosyoghurt.
Alltså…
jag vet fortfarande inte om jag hämtat mig från den enorma munorgasm som skedde i min mun när jag åt den där kokosyoghurten som var helt Raw och Vegan. Jag gjorde den från skratch och toppade med björnbär. Slurp Filibabba! Recept kommer inom kort såklart.

Nu ska jag ställa mig och baka en glutenfri, mejerifri, och vegan rödbetschokladkaka – snällt och förhoppningsvis slurp filibabba även det!

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.