Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 11 augusti, 2014 | Mindset, Yoga | 0 kommentarer

Veckans mindset – buga ödmjukt inför världen

Vilken fantastisk dag!
Till oss kom det efterlängtade regnet och rensade ut allt. Andetaget kändes genast lättare och så även tanken.

Idag var första dagen tillbaka efter semestern…eller ja. Jag ska jobba en vecka sedan är det dags för skola igen så helt tillbaka kan jag inte säga att jag är. Batt jo gätt dä gripp.

Förra veckan blev vi klara med altanbygge och trädgårdsfix. 1,5 år i byggröra är nu över och när allt var bortplockat visade sig vårt fina hem. Jag gick runt i varv och bara njöt, så tillfreds och så tacksam. Jag älskar mitt hem, vilken fantastisk känsla!

Det var då jag fick med mig kameran och fångade bilden nedan. Det ser verkligen ut som en dans. Som att humlan uppvaktar blomman, som i sin tur bugar sig för humlan. Just där känner jag mig nu, jag bugar inför allt livet erbjuder mig nu. Inför den stundande hösten och alla dess äventyr. Inför allt underbart som 2014 bjudit på hitintills.

Vilket är ditt mindset för veckan?
Tacksamhet?
Pepp?
Fokus?

image

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.