Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 25 augusti, 2014 | Mindset, Yoga | 2 kommentarer

Veckans mindset – Lead With Love

Mitt mindset denna vecka är Lead With Love, att låta kärlek genomsyra alla mina beslut.
Kärlek till min kropp och ge den vad den efterfrågar just nu – vila
Kärlek till mig själv och släppa krav och måsten
Kärlek till min nästa genom att visa förståelse

Vilket är ditt mindset för veckan?

För att börja on a high not har jag bokat tid hos min naprapat. Eller min och min… den enda personen jag litar fullt ut på när det kommer till att behandla min kropp. Så ja, jag anser henne vara MIN naprapat. Min kropp är ganska felinställd och lite trasig. Under tiden jag arbetade på Tullinge Hälsokälla gav Anna mig några välbehövliga behandlingar och sedan dess är det henne jag skriver till från spikmattan när kroppen låst sig.
Det är vad jag kallar though love
Sorry men jag kunde inte hålla inne med den Göteborgaren

image

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.