Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 19 juni, 2013 | Livsåskådning, Personligt Ledarskap, Yoga | 7 kommentarer

Vevve – din PT i bruset #jagkörminbil

Jag älskar mitt jobb!
Jag älskar att livet ledde mig just dit jag är idag, genom all den skit som utgjorde de första 20 åren av mitt liv och till slut till Herr Veronica.
Som i sin tur utmanade mig som ingen annan någonsin gjort, han fick mig att växa upp.
Han fick mig att ta en titt inåt och börja ifrågasätta, börja känna efter och börja tänka själv.

Tack vare honom vågade jag byta jobb, sedan börja plugga, starta firma, ta kontakt med människor, ändra åsikter och sanningar jag trodde var oföränderliga och tack vare honom har jag idag den stora lyckan att arbeta som Personlig Tränare.

Mitt liv är ganska fullbokat: högskolestudier 100%, jobba 40%, eget företag – Skön Puls, alla %, blogg, B.A.B.Y, familj, städa, egen träning… ja ni ser ju. Det är inte hållbart och till hösten kommer det se lite annorlunda ut – hälsa på mina villkor ni vet. #jagkörminbil liksom.

Jag har haft den stora turen att få så galet bra kunder!!
När jag för två månader sedan började min PT-utbildning på DS Trademark var jag överlycklig – äntligen!! men..hur skulle jag få kunder då? Nej..asså det hade jag ju inte tänkt på. Men jag är ju grym så det skulle säkert lösa sig.
Men det har inte löst sig  – bättre upp – det har briljerat!
De personerna som har kontaktat mig, som jag får äran att hjälpa med träning, mentala delar och kost är de bästa klienterna i världen!
med sin underbara energi, flora med frågor och funderingar, egna åsikter och tankar.

Och vilja såklart, vilja så det räcker åt hela Sveriges befolkning och blir över.
De tackar mig för det jag gör för dem – men jag är även dem tacksam. För att jag får göra det jag älskar och för att de ger mig så mycket energi.

Jag älskar mitt liv
Jag älskar mitt jobb
Jag älskar
#jagkörminbil, målsättning, attityd, livet, härvara, välja inställning,

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.