Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 14 juni, 2013 | Livsåskådning | 0 kommentarer

Vi gillar starka kvinnor! En livsviktig B.A.B.Y-kampanj

Jag har tidigare skrivit om B.A.B.Y-nätverket bland annat i samban med #TeamStockholm och vårruset men också alla roliga grejer som sker hela tiden.  Malin Nylén, grundaren, hade som tanke att skapa ett nätverk för hälsointresserade kvinnor som stöttar och peppar varandra. Man kan väl säga att hon har lyckats – med råge!Jag har träffat så många underbara likasinnade kvinnor tack vare B.A.B.Y och det har bara börjat!

I egenskap av en nyfiken och driven entreprenör kontaktade jag Malin efter vi träffats några gånger och erbjöd min tid och min hjärna – jag ville verkligen vara en större del av B.A.B.Y och arbeta med Malin. Igår hade jag den stora äran att göra min första officiella insats och hjälpte till att arrangera B.A.B.Yeventet där vi lanserade filmen som kickstartar kampanjen #vigillarstarkakvinnor.

Från elva packade vi goodiebags, flyttade bord, testade ljud, fixade dator, tog emot leveranser och went all bananas. Men det var det värt för kvällen blev en succé! Filmen sprider sig som löpeld i sociala medier och ingen kan missa det underbara orangea armbandet som Malin skapat med Star of Scandinavia. Det kostar 299:- och 10% går till forskning gällande vanligt förekommande kvinnosjukdomar.

Jag har såklart köpt ett och kommer köpa fler för att stödja saken(och för att det är ett skitsnyggt armband som är perfekt i att ge bort i present)

Oj..ja det här blev ett långt inlägg, ni får nöja er med filmen, mina bilder från igår kommer senare.

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.