Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 16 oktober, 2014 | Livsåskådning, Träning | 0 kommentarer

Winter Show i Kungsträdgården

En fartfylld dag idag började med pressfrukost Winter Show i Kungsträdgården. Där fick jag äntligen träffa Matilda Rapaport, svensk friåkare av världsklass och grundare av Explore your passion – en arbetsförmedling för säsongsarbetare i Alperna, bland annat om den kommande säsongen av Freeride World Tour där hon är en av fem svenskar 2015.

Jag fick också höra om Winter Show i Kungsträdgården(typ varför jag var där) och det är definitivt mitt helgtips till er!
Hela Kungsträdgården kommer omvandlas till ett vinterlandskap redo att upplevas. Det kommer finnas skidbacke, snowboard rail och minipark. Det kommer även finnas flera utställare som du kan prata med för att hitta ditt resmål för vintersemestern.

Läs mer om Öppettiderna här
Och Aktiviteterna samt tävlingarna här

Vad: vintersportmässan Winter Show. Winter Show är Sveriges största mötesplats för alla – barn som vuxna – som älskar vintern, vintersport, äventyret, prylarna och resorna.
Var: Kungsträdgården i centrala Stockholm
När: 18-19 oktober 2014

Efter frukosten begav jag mig till Nalen för att spela in podd och agera TVreporter för Euro Accidents Healthy Business.
En superkul dag, nu är det dags att låta det sjukna in och ha en myskväll.

winter_show_kungstradgarden_2014

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.