Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 16 maj, 2014 | Livsåskådning, Träning, Yoga | 4 kommentarer

Yoga Games 2014

Nu har det gått nästan en vecka sedan Yoga Games 2014 och mina intryck börjar lägga sig. För mig var det första gången i detta sammanhang men definitivt inte sista. Jag har hört ryktas om att det kommer gå ett Yoga Games av stapeln i Stockholm i November – maj fingörs änd tås ar kråssd!
Med mig under helgen hade jag den bloggande rödhättan Emmy, ni kan läsa hennes tankar här: Namaste #1 och Namaste#2.

Jag hade även turen att träffa Johanna Alvin som var där med Martina Lennartsson. Fick även säga ett kort hej till Josefine Jäger som var där och sålde sin bok samt promotade Markandeya – en underbar samling människor med andra ord.

Jag vet inte riktigt vad jag hade väntat mig, jag tänkte nog mest att det skulle bli skönt att få komma bort ett tag. Bort från måsten och stress och internet. Bort från det yttre och hem till mig, till mitt inre.
Som jag skrev för ett tag sedan är det mycket nu och energin dippar samt orken till något utöver det som behövs göras för att gå runt. Att hänga på Svenska Mässan i ett sorl med massa främlingar är kanske inte vad jag skulle rekommendera till mig själv i ett sådant läge men det var uppenbarligen precis vad jag behövde.

Under helgen fick jag hänga med Yogobe-gänget, både i deras monter men även på kvällstid. Bland annat fick jag Monika Björn och Johanna Andersson – aka Mojo lifestyle – som bordsgäster och vi pratade livet, kärleken, framtiden och alltet. Det blev oväntant djupt men välbehövligt. Samtalet satte igång många tankar och öppnade upp många känslor som jag inte hunnit hantera, och därför lagt undan.

För mig blev därför dessa två dagar väldigt känslomässiga. Inte bara gick jag på grymma klasser och fick hur mycket bra pointers som helst gällande min teknik och passupplägg. Jag var även tvungen att möta mig själv, naket och sant, för att ta ställning i vissa frågor. Alltså – en helg fylld med yoga.
De som säger att fysisk yoga bara är gymnastik behöver reflektera över hur långt i sin egen yogapractice de faktiskt kommit. Yoga är inte bara handstående, eller eldandning, eller 4-timmarsmeditationer.
Yoga är vad som händer inom dig, och vi har alla olika sätt att få det att hända.

Jag ska återgå till att reflektera och lämna er med mina bilder från helgen:

Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014, Rusty Wells Yoga Games 2014 Yoga Games 2014, Jenny Sunding Yoga Games 2014 Yoga Games 2014, Mackenzie Miller Yoga Games 2014, Monika Björn Yoga Games 2014 Yoga Games 2014, Monika Björn Yoga Games 2014 Yoga Games 2014 Yoga Games 2014, Josefine Jäger Yoga Games 2014, Markandeya

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.