Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 5 maj, 2014 | Livsåskådning, Yoga | 2 kommentarer

Yoga och Surf i Biarritz med Malin Berghagen

Yoga och Surf i Biarritz med Malin Berghagen – SÅ PEPP!!!
Yoga och Surf i Biarritz med Malin Berghagen

Förra året arrangerade Yogobe en resa med yoga och surf till Frankrike. Jag var tyvärr mitt uppe i en tentaperiod och kunde inte hänga med – men i år ska inget få stoppa mig.
Jag ska meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Detta år arrangeras det igen med Surfakademin och resan går till Biarritz, en surfstad i sydvästra Frankrike. I resan ingår boende i sex nätter, (del i dubbelrum) fem dagars yoga och surflektioner (måndag – fredag), dagsutflykter runt om i Baskien med episkt häng, yogamattor, fräscha våtdräkter, ett brett utbud av surfbrädor, videofilmning, fotografering och löpande feedback-sessions.

På Yogobes sida kan du läsa:
Inga förkunskaper fordras, bara en vilja att lära sig och en härlig dos kärlek till livet! Vi träffas för en meet & greet på klassiska Le Surfing kl. 19.30 på söndagen den 21 september, som ligger på den stora härliga stranden Cote de Basque. Måndag till fredag fylls dagarna med episk surf, magiskt häng, surf & yoga-workshops där tid på brädan smakfullt blandas med teori-klasser, stunder på mattan, reflektion & återhämtning för att ge dig den mest optimala av veckor!.

Och lite om Malin Berghagen som kommer hålla i yogaklasserna på resan:
Malin Berghagen – En av Sveriges främsta yogainspiratörer. Malin lever yoga såväl på som utanför mattan och ser dem omkring henne.  Så här beskriver Malin yoga och denna vecka tillsammans:
”Yogan finns vid vår sida. Den låter oss vakna och håller oss varsamt och stabilt i handen. Yogans kombination av fysiska övningar, andning och meditation kan tillsammans med äldre tiders visdomar ge djupare självkännedom och en friskare livsstil. Men det är upp till dig att välja om och hur yogan ska påverka dig i din vardag. Spendera en vecka tillsammans med oss och ta del av yoga som verktyg och utforska hur du vill att det skall få inspirera dig.”  – Gå till hennes blogg här.

För dig som funtat på en träningsresa är detta stunden att slå till!
Du får hänga med Malin, mig och Peter från Yogobe samt massa andra sköna människor. Plus att du får den oslagbara kombon av yoga och surfa – det går liksom inte att toppa!

Jag kan knappt vänta och vill ha september NU, om du vill läsa mer eller redan har bestämt dig för att boka klicka in dig på denna länk för att komma till Yogobes sida eller besök Surfakademins sida här för när jag frågade häromdagen så fanns det några biljetter kvar!

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.