Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 16 juli, 2013 | Livsåskådning, Träning | 7 kommentarer

#yoga30d blir #yoga365d

Kära yoggisar nu är vi inne på upploppet av den här underbara, omtumlande, givande, tankeväckande och kärleksfulla utmaningen.

Det har varit veckor fyllda med prövningar och framgångar och som flera nämnt flera gånger har utmaningen inte bara inneburit känslor på mattan utan även massa värme i den här gruppen.
Den fantastiska Piff till min Puff – Jeanna – kontaktade mig helt upprymd och med ett enkelt budskap: utmaningen får inte vara slut nu!!!

Jag kan inte annat än att hålla med. Vi har alla haft olika upplevelser men känslan i gruppen är att fler vill fortsätta med yogan på något sätt, så även Piff och Puff!!

Vår tanke är att utöka #yoga30d till #yoga365d och fortsätta stötta varandra att utforska yogans underbara värld i ett helt år.

OJ tänker ni nu..jag vet inte om jag kan lova att jag kommer ställa mig på mattan varje dag i ett år– lugn det är inte tanken.
Vi tänkte ha flera olika utmaningar under årets gång på en månad eller en vecka o.dyl. så du kan vara med på de utmaningar du känner att du hinner med och vill utmana dig själv med.

Tanken med utökandet är som sagt att ta till vara på den här fantastiska gemenskapen vi har byggt upp i den här gruppen och ha bollplank och stöd för att utveckla vår individuella yoga.
Du väljer själv om du ska softa i gruppen och inspireras på så vis eller ta del av några/alla utmaningar.

#yoga365d på ens egna villkor och välkomnar alla – vi hoppas att ni hänger med !! #yoga30d, #yoga356d, yogobe, gobeyogi, yoga, utmaning, målsättning, #jagkörminbil, hållbara förändringar, mental hälsa, inre fokus

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.