Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 16 december, 2013 | Yoga | 0 kommentarer

Yogagames 2014

Så var det bokat!
Mitt schema och boende för Yogagames 2014 är fixat. Min partner in crime är såklart min yoga-bff Jeanna, vi ska bo på Gothia Towers och riktigt skämma bort oss själva.

Yogagames tar plats på The Nordic Yoga Conference på Svenska Mässan och i år är fjärde året i rad det arrangeras. Det är flera instruktörer med olika inriktningar som håller i passen och det går att plocka ihop en varierad kombination av yogapass och workshops! På fredagen arrangeras workshops och under lördag och söndag går det 24 st klasser per dag i 4 studios. Nytt för i år är Drop In Salen. Till den går  det inte att boka biljett, dit det är först på plats som gäller. Det är tillochmed gratis att gå på klasser och föreläsnignar i Drop In salen. Alltså alla är välkomna även de som inte köpt biljetter.

Det kommer bli så otroligt underbart.
Jag kommer drunkna i yoga!
helt organiskt, yogagames 2014, nordic yoga conference, #beyoga365, yoga

On a different note:
Till er som bor och verkar i stockholmsområdet och letar Personlig Tränare tipsar jag om Johanna Zackrisson.
Ni är en del som frågat om PT-tid med mig och tyvärr är Gnesta inte så centralt, även Tullinge där jag verkar(mer specifikt Tullinge Hälsokälla) är lite avsides.
Zacke håller till på gym i Stockholms innerstad och du behöver inte vara medlem på något speciellt gym för att jobba med henne, hon var en grym lagkapten till TeamStockholm när vi tränade inför Vårruset, hon är hungrig på ny kunskap och jag vet att hon är väldigt mån på att hitta rätt träning för varje individuell klient. Jag rekommenderar henne varmt!

(bild från Zackes blogg)
skön puls. personlig träning, johanna zackrisson, älskar älskar inte, helt organiskt, yogagames 2014, nordic yoga conference, #beyoga365, yoga

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.