Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 18 juni, 2013 | Livsåskådning, Personligt Ledarskap, Yoga | 0 kommentarer

Yogautmaningen #yoga30d startar snart – anmäl dig!

På fredag är det dags, #yoga30d börjar!
Vi är ca 35 anmälda nu – men det finns inga som helst begränsningar så häng på Du med!

Jag älskar verkligen att utmana mig själv och andra, det är roligare tillsammans liksom.
När jag ville komma igång med morgonträningen vände jag mig till den person jag visste skulle anta utmaningen och hjälpa peppa migEmmy.

Samma sak med yogan.
Jag blev så inspirerad av Yogobe och ville verkligen hitta tillbaks till yogan och min nya bekantskap Jeanna har skrivit om hur mycket hon gillar yogan så det fanns inga tvivel – det var hon och jag i den här utmaningen! Och ni såklart! Kul att det är så många som vill vara med och finna yogan.

Påtal om min bättre hälft, hon delar här med sig av vilka vinster hon har funnit med yogan.
Vad hoppas du få ut av dessa 30 dagar? Är det vighet eller upplysning?

Skriv en kommentar här nedan eller skicka ett mail till mig på info@skonpuls.nu med ditt namn, ev. blogg och mailadress så är du med i tävlingen. Kom ihåg att #yoga30d, #yogobe, #gobeyogi och @yogobe på instagram och använd dig gärna av den fräscha officiella loggon för utmaningen som Jeanna fixade:
#yoga30d, #jagkörminbil, målsättning, #yogobe, #gobeyogi, yogobe, yoga, utmaning, inre styrka

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.