Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Av | 14 juni, 2013 | Livsåskådning, Träning, Yoga | 4 kommentarer

Yogobe en mäktig upplevelse

Nu kan jag äntligen dela med mig av min mäktiga upplevelse igår morse på Yogobe’s pressträff. Yogobe.com är en
fantastisk sajt som har samlat några av de bästa yoggisarna för att ge dig yogapass och tips på ett ställe och därför slipper leta klipp och inspiration i flera timmar nästa gång du vill ställa dig på mattan hemma. (P.s. Yogobe uttalas jogobi inte jågåbe som jag trodde…)

Vi höll till i den mysiga studion Urban Om på Wallingatan 20 i huvfudstaden och även om det var liv och fart i loungen(där jag träffade på den underbara Terese Alvén och mina nya bekantskap Jennifer) där vi hälsades välkomna rådde att meditativt lugn i resten av lokalerna.

yogobe, yoga, hälsa, härvara, metal styrka, inre fokus, jagkörminbil yogobe, yoga, hälsa, härvara, metal styrka, inre fokus, jagkörminbil

I 45 minuter ledde några av Yogobe’s instruktörer oss i ett variera yogapass med livemusik, och så många känslor stormade inom mig.
yogobe, yoga, hälsa, härvara, metal styrka, inre fokus, jagkörminbil 
yogobe, yoga, hälsa, härvara, metal styrka, inre fokus, jagkörminbilyogobe, yoga, hälsa, härvara, metal styrka, inre fokus, jagkörminbilyogobe, yoga, hälsa, härvara, metal styrka, inre fokus, jagkörminbil

Jag saknar verkligen när jag hade mitt stående Ashtangapass i veckan, att ha minst 90 minuter på mattan i en studio där jag släppte allt och lät mig guidas av min Yoggi var fantastiskt frigörande, men avnågon (just då helt ologisk) anledning valde jag bort det. Igår SKREK verkligen hela kroppen till mig VAFAN VEVVE, fatta vinken!

Vi får se om jag lyssnar…

Efter mitt första, men definitivt inte sista pass med Yogobe, serverades vi ljuvliga Rawfood tårtor och annat delikat samtidigt som vi fick mingla med varnadra och Yogobe’s utomordentliga instruktörer. Den ljuvliga Jeanna aka Träningstajtsen (som kände Johanna, en av yogobe’s yoggisar) var där och vi fick en(oerhört hård och seriös) bild med Peter och Anna,grundare av Yogobe.

Peter och Anna berättade om hur denna härliga resa startade och deras relation till yoga. Vi fick också höra lite kort om de olika instruktörerna som var på plats och då var det inte långt borta att jag störtbölade. Yoga är en sådan intim grej för mig och att höra dem dela med sig av det…
Det är bara jävla fint alltså.

yogobe, yoga, hälsa, härvara, metal styrka, inre fokus, jagkörminbil)   yogobe, yoga, hälsa, härvara, metal styrka, inre fokus, jagkörminbil       yogobe, yoga, hälsa, härvara, metal styrka, inre fokus, jagkörminbil yogobe, yoga, hälsa, härvara, metal styrka, inre fokus, jagkörminbil yogobe, yoga, hälsa, härvara, metal styrka, inre fokus, jagkörminbil yogobe, yoga, hälsa, härvara, metal styrka, inre fokus, jagkörminbil

Hela upplevelsen satte igång massor inom mig och jag tycker att alla borde titta in på yogobe.com och haka på deras erbjudande om 3 gratis dagar – ni har inget att förlora bara allt att vinna!

Edit: efter påtryckningar från ett stort antal läsare kommer morgonens bästa bild på Jeanna
yogobe, yoga, hälsa, härvara, metal styrka, inre fokus, jagkörminbil, jeanna, i mina träningstajts

Share Button

Comments

comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.