London är särskilt aktuellt just nu i och med brexit. För oss svenskar har London alltid tillhört ett av våra favoritresmål och en stad som många återkommer till. Det finns många reseguider till London, både på Aftonbladet och andra tidningar. Hur ska du tänka kring boende om du ska resa till London?

Var ska du bo?

Om du inte behöver begränsas av din budget, bör du satsa på att bo så centralt som möjligt. Om du tycker om att motionera, finns det många och fina hotell kring Hyde Park. Du kan du både njuta av den stora parken, lugn och ro, och samtidigt vara nära centrum.

Om du däremot behöver tänka på din budget bör du först fråga dig vad du helst vill göra i London. Försök sedan hitta ett boende så nära din drömaktiviteter som möjligt. Det finns alltid billiga boenden som ligger i utkanten av London, men glöm inte bort att det kostar både tid och pengar att resa fram och tillbaka.

Hotell eller vandrarhem?

Ett sätt att göra vistelsen billigare är genom att bo på vandrarhem. På många vandrarhem kan du också boka enskilt rum – som på hotell. Det kan vara ett bra alternativ om du vill bo centralt, men samtidigt inte har råd med hotell.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *