Ibland kan vi behöva inspiration för att träna. Om du har svårt att verkligen komma ut och träna kan det underlätta om du utsätter dig för god inspiration!

God inspiration

Vilken slags inspiration du behöver beror på din situation. Om du behöver gå ner vikt och komma i form kan du gå ut på YouTube och titta på inspirationsfilmer: personer som visar hur de har lyckats göra en hälsoresa. Det är mycket lättare att inspireras av en person som har gått från 120 kg till 75 kg, än att höra en vältränad person prata om hur roligt det är att löpa. Vill du förbättra din löpning, kan du titta på ett lopp som Stockholm Maraton eller Göteborgsvarvet.

Rätt utrustning

Man kan inte köpa sig glädje, men det är en sanning med modifikation. Det är mycket lättare att verkligen komma ut i elljusspår med ett par nya snygga löparskor, än ett par tre år gamla dojor. Du behöver inte köpa många nya saker, men ett par snygga tights och en skön tröja eller jacka kan göra stor skillnad för att verkligen vilja gå ut. Det är också lättare att motionera tillsammans med en vän och kunna peppa varandra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *