Vi alla har känt den någon gång. Hur axlarna är spända, huvudet värker och tankarna inte riktigt vill falla på plats. Vi pratar förstås om stressen, och det kan vara riktigt farligt om man inte snabbt tar den på allvar. Här är tre sätt för dig att slappna av ordentligt om du känner dig stressad i vardagen.

Meditera

Alla kan faktiskt meditera, det är väldigt enkelt och bra för hälsan. Se till att sitta på en lugn plats där du känner dig trygg. Det kan vara hemma, ute i naturen eller i ett myllrande centrum. Slut ögonen och ta djupa andetag. In genom näsan, räkna till fem, ut genom munnen, räkna till fem. Upprepa och försök att tänka på just ingenting alls. Du kommer snabbt känna dig mer harmonisk.

Fler orgasmer

Vissa tycker att det är lite pinsamt att prata om, men en orgasm är faktiskt den bästa vägen till att slappna av. Ge dig hän tillsammans med din partner, eller använd några spännande vuxenleksaker för att skaka om just din värld en liten stund. Efteråt känner man sig som en ny människa!

Långa promenader

Ett klassiskt botemedel mot stress: En lång och härlig promenad i en lugn miljö. Njut av skog och natur och låt benen bära så långt de orkar. Det bästa är att bara låta tankarna och naturens ljud spinna fritt i huvudet, men det fungerar också med lurar med härlig musik såklart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *