Vi har alla haft dagar när håret ser ut som en katastrof och vi knappt hinner göra oss i ordning innan vi måste rusa till jobbet. Att inte hinna fixa håret kan vara nog så stressigt, men för många är just håret en källa till större problem och ibland kan professionell hjälp vara enda botemedlet.

Håret som personligt uttryck

Oavsett om vi bryr oss om vårt hår eller inte så är det – eller avsaknaden av det – något som andra ser och uppmärksammar, oavsett om vi vill det eller ej. Många använder sitt hår, sin mustasch eller sitt skägg som ett uttryck för sin personlighet, precis som träning eller andra intressen. Mycket arbete läggs ner på att få håret precis som de vill ha det. Men för många andra kan till exempel skador, hudproblem, ärftligt håravfall eller annat göra att hårväxten blir ett bekymmer och något som påverkar måendet negativt. Det finns olika vägar att gå för att försöka lösa problemet, men det allra bästa är att träffa specialister, till exempel experterna på Nordic hair, för att få en konsultation och se vad som finns att göra. Här kan du få hjälp med allt från ändrad hårlinje, fylligare hår, skägg eller till och med ögonbryn. Besväras du av kala fläckar så kan en hårtransplantation vara en bra lösning. På Nordic Hair utförs professionella transplantationer vilka alltid föregås av en konsultation så att du som kund ska känna dig trygg i ditt beslut. Resultatet stärker din självkänsla och ger dig möjlighet att må bra igen inifrån och ut.

Könsöverskridande behov

Det är lätt att tro att hårtransplantationer bara är till för män med tunn hårväxt, men även många kvinnor har behovet att göra håret fylligare eller täcka partier som är tunna eller kala. Detta är något man förstår på Nordic Hair och alla är mer än välkomna att samtala om sina behov och få hjälp med dem. Många som drabbats av Covid-19 upplever att de tappat hår, och även i den situationen kan du få hjälp då det finns så kallad PRP-behandling som stimulerar hårtillväxten igen. På klinikerna kan man även få hudbehandlingar för att hjälpa till att exempelvis få jämnare pigmentering, mer lyster, reduktion av ärr och ökad produktion av kollagen. Specialisterna på Nordic Hair utför hårtransplantationer och använder sig av stamceller för hår och hud i sina injektionsbehandlingar. Du är i trygga händer och kan lätt hitta deras kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Istanbul.

Ta kontroll

Det finns många orsaker till håravfall eller tunt hår och i många fall påverkar det vår vardag och vårt mående negativt. Att anlita experter är ett sätt att ta kontroll över situationen och få hjälp att lösa problemet en gång för alla. Nordic Hair finns där för att vägleda dig och erbjuder all sin kunskap för att du ska få precis det vackra hår eller skägg som du önskar, och som får dig att må bra igen. Låt ditt välmående lysa i dina ögon igen, ge dig ut med hunden och visa stolt upp ditt nya hår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *